ANKARA 1 NO'LU ŞUBE, İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ GENEL MERKEZDE TOPLANDI

Ankara 1 No'lu Şubemize bağlı DSİ ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü iş yeri temsilcilerimiz Şube Başkanımız Dural Karakoç'un öncülüğünde, TES-İŞ Genel Merkezinde Genel Başkanımız Mustafa Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Toplantıda yaklaşan toplu sözleşmeler ve çalışma hayatına ilişkin konular görüşüldü.  Hizmet alımı ile çalışan işçilerin durumu, ücretlerden kesilen vergiler, yanyana çalışan işçiler arasında ücret eşitliği ve adaletin sağlanması, kıdem tazminatı hakkındaki gelişmeler ve çalışma yaşamını ilgilendiren diğer konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Genel Başkan Mustafa Şahin TES-İŞ'in  kendi sektörünü en yüksek oranda temsil eden sendika olduğunu, ücretlerin ve diğer hakların geliştirilmesi için var gücüyle çalışacağını ifade etti. TÜRK-İŞ'in tüm çalışanların, yetimin ve dulun temsilcisi olduğunu söyleyerek, işyeri temsilcilerinden; TES-İŞ üyesi olup olmadıklarına bakmadan, hizmet alımı ile çalışanların haklarına da sahip çıkmalarını istedi.