TÜRK-İŞ, YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İLE BİRLİKTE SENDİKAL HAKLAR SEMPOZYUMU DÜZENLEDİ

Konfederasyonumuz TÜRK-İŞ, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile birlikte "Türk Hukukunda Sendikal Haklar" konulu bir sempozyum düzenledi. 14 Ocak 2019 Pazartesi günü Anadolu Hotel Downtown'da gerçekleştirilen sempozyuma sendikamızı temsilen Genel Başkanımız Ersin Akma, Genel Başkan Yardımcılarımız ve çok sayıda TES-İŞ uzmanı katıldı.

TÜRK-İŞ adına açış konuşmasını Genel Başkan Ergün Atalay'ın yaptığı sempozyuma; Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı temsilcileri, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Uşan, Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Başkanı Mehmet Çamur, Yargıtay 22. Hukuk Dairesi Başkanı Seracettin Göktaş, HSK 2.Daire Üyesi Prof.Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Başbuğ, Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talat Canbolat, Marmara Üniversitesi Doç. Dr. Ercüment Özkaraca, TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu Üyeleri ve çok sayıda akademisyen ve hukukçular katıldı.