23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Milli mücadeleyi taçlandıran Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. Yıldönümünü tüm dünya çocuklarıyla birlikte ve büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Millet olarak, böyle önemli ve tarihi bir günü dünya çocuklarına armağan eden bir milli öndere sahip olmanın ve dünya çocuklarıyla birlikte çocuk bayramı kutlayan tek ülke olmanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz.  Egemenliğine, mili değerlerine ve demokrasisine sadakatle bağlı yeni nesiller yetiştirmek ülkemizin huzuru, geleceği, refahı ve milletimizin ebedi varlığı açısından en önemli hedeflerimizden birisidir. Bu hedefimize ulaşabilmek için TES-İŞ sendikası olarak, çalışma hayatı ve ülke demokrasisine sunduğumuz katkı anlamında üstlendiğimiz görevi gayretle sonuna kadar devam ettireceğiz.

Bundan 99 yıl önce TBMM'nin açılması ile egemenliği kayıtsız şartsız aziz Türk Milletine bırakan  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle yad ediyoruz. 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

TES-İŞ GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU