ÜYEMİZ HAKAN KÜÇÜK İŞ BAŞINDA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ. ÜYEMİZ HAKAN YAZAR YOĞUN BAKIMDA.

Üyemiz Hakan KÜÇÜK iş başında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Üyemiz Hakan YAZAR yoğun bakımda.

Fırat EDAŞ personelleri ve üyelerimiz hakan KÜÇÜK, Hakan YAZAR ve Fethi Ahmet SÜSLÜ Fırat EDAŞ yetki sınırlarında olan Akbuğday Köyündeki arızayı giderip döndüğünde, Sivrice ile Maden ilçesi arasındaki Sürek mevkiinde bulunan hemzemin geçitte Kurtalan Güney Ekspresi ile çarpıştı.  Kazada araçta bulunan Hakan KÜÇÜK, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araçta bulunan Hakan YAZAR yoğun bakımda, tedavisi sürmekte. Araçta bulunan Fethi Ahmet SÜSLÜ ise ayakta tedavi edildi.

Bu elim kazadan dolayı hayatını kaybeden üyemiz Hakan KÜÇÜK’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yoğun bakımda yatan Hakan YAZAR’a Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Araçta bulunan Fethi Ahmet SÜSLÜ’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Üyemiz Hakan KÜÇÜK’ün vefatı nedeni ile sendikamıza, TES-İŞ Elazığ Şubemize, AKSA Holding ve Fırat EDAŞ ve Hakan KÜÇÜK’ün ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

TES-İŞ SENDİKASI YÖNETİM KURULU