KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Dinimizde, bizlere Allah’a (c.c.) manen yaklaşma fırsatı sunan Kurban Bayramının önemi büyüktür. Kurban Bayramı, toplumda dayanışmanın ve yardımlaşmanın en hat safhada yaşandığı, barışın ve kardeşliğin perçinlendiği bayramlarımızdan bir tanesidir. Dini duygularımızın yanı sıra faziletiyle milli birlik ve beraberliğimizi de kuvvetlendirmektedir.

Çalışma hayatının pek çok sıkıntıyla karşı karşıya olduğu, özellikle enflasyon nedeniyle işçinin alım gücünün zayıfladığı bir zamanda Kurban bayramına vasıl olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok arzu etmemize rağmen; kamu kesimi toplu iş sözleşmeleri çerçevesinde bize önerilen ücret zamlarının ekonomik verilere uygun olmaması nedeniyle, Kurban Bayramına üyelerimize müjdeli bir haber vererek giremedik.

Kurban Bayramının hemen ardından, bağlı bulunduğumuz TÜRK-İŞ ile birlikte aldığımız eylem kararları doğrultusunda mücadelemize devam edeceğiz. Üyelerimize daha iyi ücretlerle çalışma imkanı sağlayabilmek için anlaşma sağlanıncaya kadar üyelerimizle paylaştığımız TÜRK-İŞ eylem kararlarını uygulamaya başlayacağız.

Ülkemizin birliği, bekası ve çocuklarımızın geleceği için var gücüyle çalışan, koşullar ne kadar zor olursa olsun vatandaşlarımıza her daim hizmet götüren TES-İŞ sendikasının üyeleri olarak, hep bir arada ve dayanışma içerisinde olacağımız nice bayramlar geçirmeyi diliyoruz.

Kurban bayramının üyelerimize, tüm işçilere ve İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz. Aileniz ve yakınlarınızla sevgi dolu, huzurlu bir bayram geçirmenizi Allah’tan (c.c.) niyaz ediyoruz.

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

TES-İŞ Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Ersin Akma