CUMHURİYETİMİZİN 97, YILI KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Cumhuriyet yönetimini ilan ettiği 29 Ekim gününü her yıl Cumhuriyet Bayramı olarak coşkuyla kutluyoruz.

Çünkü sadece 29 Ekimlerde değil yılın her gününde; baktığımız ve adım attığımız her yerde,  Cumhuriyeti görüyoruz. Her geçen yıl Cumhuriyetin Milletimize neler kazandırdığını ve önemini daha iyi kavrıyoruz.

Daha sonra egemenliğimizi, sendikal hak ve özgürlüklerimizi, temel insan haklarını, demorasiyi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın haklarını, çocuk haklarını ve bugün sahip olduğumuz nice değerlerimizi borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizi yazdığımız destanlarla ne kadar büyük bir mücadelenin ardından ilan ettiğimizi düşünüyor, başta büyük önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve atalarımızı gururla anıyoruz. "Cumhuriyeti biz kurduk, onu sizler yaşatacaksınız" diyen Atamızın emanetine hayatımız pahasına sahip çıkıyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.