İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI İŞYERLERİ İÇİN “TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ” BAĞITLANDI

“İSKİ, İGDAŞ VE UGETAM’DA ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

“İSPER VE İSFALT İŞYERLERİNİ KAPSAYAN TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ MÜZAKERELERİ DEVAM ETMEKTEDİR”

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerde çalışan işçiler için 19.03.2021 tarihinde toplu iş sözleşmeleri imza töreni düzenlendi. Genel Başkanımız Ersin Akma, Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Ozil, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Adem Aşıkkutlu, İstanbul 3 No’lu Şube Başkanımız Hasan Ağırman, İstanbul Şubelerimizin Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Baştemsilci ve Temsilcilerimizin katıldığı törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB Yöneticileri, Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, Endüstriyel İlişkiler ve Organizasyonel Gelişim Koordinatörü Ali Arzuman, Danışman Av. Ertürk ERAS, İSKİ, İGDAŞ VE UGETAM Genel Müdürleri Raif Ermutlu, Dr. Mithat Bülent Özmen, Doç Dr. İbrahim Edin, TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri Ramazan AĞAR ve İBB’de örgütlü TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların ve diğer sendikaların Genel Başkan ve Yöneticileri katıldı.

İmza töreni, İBB’ye bağlı İSKİ, İGDAŞ, ve UGETAM’da çalışan yaklaşık 5 bin 200 üyemizi kapsamaktadır. İBB’ye bağlı İSPER ve İSFALT işyerlerinde çalışan 2 bin 538 üyemizin toplu iş sözleşme müzakereleri ise devam etmektedir.