İZGAZ 4. DÖNEM TİS MÜZAKERELERİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

İZGAZ 4. Dönem TİS Müzakereleri Açılış Toplantısı Yapıldı

Sendikamız ile İZGAZ İşyeri arasında 2022-2023 yıllarını kapsayan 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi müzakereleri açılış toplantısı 19.11.2021 tarihinde İZGAZ İşyerinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Genel Başkanımız Ersin AKMA, Adapazarı Şube Başkanımız İrfan KABALOĞLU, Şube Genel Sekreterimiz Hasan ARICI, Şube Mali Sekreterimiz Fuat AYVALIK, Şube Teşkilat Sekreterimiz Okan ALTINIŞIK, Şube Eğitim Sekreterimiz Necati BOSTAN, İZGAZ İşyeri Temsilcimiz Mehmet KALYONCU, Şube Avukatımız Hakan LAMPER ile işveren tarafını temsilen PALMET Genel Müdürü Tamer SÖNMEZ, PALMET İK ve İdari İşler Müdürü Ersin TAÇ, İZGAZ İdari Koordinatör Onur DURAL, İZGAZ İK ve İdari İşler Müdürü Adile TOPAÇ, İZGAZ İşletme Müdürü Erdal KÖSEMEN, Avukat Zeynep ŞİRİN ve İZGAZ İK ve Ücretlendirme, Yan Haklar ve Raporlama Uzmanı Mukaddes KAYIŞ katılmıştır. Toplantıda idari altı maddede anlaşma sağlanmıştır.

İZGAZ 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerimizin ve sonuçlarının üyelerimize ve teşkilatımıza hayırlı sonuçlar getirmesini diliyoruz.