TES-İŞ 12. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ “TES-İŞ GENEL BAŞKANLIĞINA İRFAN KABALOĞLU SEÇİLDİ”

TES-İŞ 12. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“TES-İŞ GENEL BAŞKANLIĞINA İRFAN KABALOĞLU SEÇİLDİ”

TES-İŞ 12. Olağan Genel Kurulu 3-4 Kasım 2022 tarihlerinde TES-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirildi. Kongre seçim sonuçlarına göre; İrfan KABALOĞLU geçerli oyların yaklaşık yüzde doksanını alarak TES-İŞ Genel Başkanlığına seçildi.

KABALOĞLU seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Demokratik bir seçim oldu; delegelerimiz kendi iradeleriyle oylarını kullandılar, bu seçimin kaybedeni yok…kazanan birlik beraberlik oldu…TES-İŞ oldu.

Sorumluluklarımızı da problemlerimizi de çok iyi biliyoruz. Bize duyulan güvene layık olabilmek için Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Şube Başkanlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. TES-İŞ altmış yıllık dev bir Çınar, bu çınarın altında birleşerek kazanacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.”

TES-İŞ Genel Merkez Yönetim Kurulu seçim sonuçlarına göre; İrfan KABALOĞLU Genel Başkanlığa, Hüseyin OZİL Toplu İş Sözleşmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Naif BALANDİ ARGE ve Mevzuattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Dural KARAKOÇ Hukuk, STK’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Adem AŞIKKUTLU Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Eşref ERDEN Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Fatih TÜLEK Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Osman GÜNGÖR Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.