YERLİ KÖMÜRLE ÇALIŞAN TERMİK SANTRAL İŞVERENLERİ TÜRK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

YERLİ KÖMÜRLE ÇALIŞAN TERMİK SANTRAL İŞVERENLERİ TÜRK-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

Örgütlü olduğumuz yerli kömür ile üretim yapan termik santrallerin genel durumunu, yerli kömür üretimi, tedariği ve maliyetlerinin işverene ve çalışanlara etkilerini, söz konusu santrallerde çalışan üyelerimizin karşılaştıkları sorunları görüşmek üzere Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Özdemir, IC İçtaş Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bayar, Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, Çelikler Holding Enerji Koordinatörü Hakan Tutuş, YK Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Dinç, Bereket Holding-ÇATES Mali İşler Direktörü Ahmet Ersoy Önal, Kazancı Holding-ODAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Kemal Kazancı, SSS Yıldızlar Holding Enerji Koordinatörü Sezai Turan 12.06.2024 tarihinde TÜRK-İŞ Genel Merkezini ziyaret ettiler.
Toplantıya TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamızın Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu, Türkiye Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ve Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök katıldı. Toplantıda yerli kömür ile çalışan termik santrallerin, bu santrallerde çalışan üyelerimizin ve kömür madenlerinde çalışan işçilerinin sorunları görüşüldü ve yapılması gerekenlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.