İSTANBUL 2 NO'LU ŞUBE

KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDERİZ

BAYRAM MESAJI

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ

Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.

Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dostu ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin, hasretleri bitirmenin yegane yollarından biri tartışmasız bayramlardır.

Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı sunduğumuz ikramlar, şuurlu destek verdiğimiz kardeşlik bağlan hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bunu tarihte hiçbir güç yok edemedi, sonsuza kadarda yok edemeyecek ve sarsamayacaktır.

Bizim asırlardır hür ve müstakil yaşamımızı, büyük medeniyetler kurmamızı sağlayan, milletimizin bu asil duruşu birlik ve beraberliği, vatana ve birbirine olan yüce sevgi ve bağlılığıdır

Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmamalıyız ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşabiliyorsak bunu onlara borçluyuz.

Gönül isterdi ki sözleşmeyi bitirerek bu bayramı daha bir coşkuyla daha bir heyecanla kutlayalım, istediğimiz şartlar oluşmadığından toplu sözleşme görüşmeleri bayram sonrasına ertelenmiş oldu.

Bu duygu ve düşüncelerle İSKİ Camiasının ve Tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, Sevgi ve Saygılar Sunuyoruz.